Goed nieuws!

19 maart '18

Goed nieuws voor alle 33 kopers van een woning in De Meander. Vandaag kregen zij het verlossende bericht dat de bouw van hun nieuwe woning nu heel snel kan beginnen. Eerder was dit niet mogelijk vanwege een lopend bezwaar op de omgevingsvergunning. Bouwbedrijf Van Grunsven start nog deze week buiten met de 1e grondwerkzaamheden.

Geen beroepschrift ingediend

Om te kunnen starten met de bouw van deze 33 woningen was onder andere een onherroepelijke omgevingsvergunning nodig. Tijdens de wettelijke inzagetermijn van deze vergunning waren eerder bezwaren binnengekomen. De rechtbank alsmede een onafhankelijke hoorcommissie heeft de bezwaren toen beoordeeld en ze niet gegrond verklaart. Afgelopen week liep de termijn af waarop eventueel nog een nieuw beroepschrift ingediend kon worden.

Op naar een voorspoedige bouw

"Voor veel kopers waren de afgelopen maanden een onzekere periode. Als je vol enthousiasme een nieuw huis koopt wil je natuurlijk dat ze er zo snel mogelijk mee beginnen", zegt Martijn Vogelaars, verkoopmanager van BPD. "We hebben de kopers afgelopen maanden regelmatig per mail geïnformeerd over het bezwaartraject. Wij zijn dan ook blij dat we vandaag het goede nieuws konden brengen aan de kopers. Nu op naar een voorspoedige bouwperiode!"

  Meer over de wijk
  Vragen? Laat het weten!