5 mei 2022

Datum start verkoop Zuidrand fase 4

Heb je rondgekeken in en om de woningen van Zuidrand fase 4? Heb je een goed beeld gekregen van de woningen? De datum start verkoop is bekend! Op donderdag 5 mei start om 15:00 uur de online verkoop van de 22 woningen. Ben jij er klaar voor?

Inschrijfperiode

28 april '22

Als op donderdag 5 mei de verkoop start heb je tot en met zondag 15 mei 17:00 uur de tijd om je voorkeuren door te geven. Dat doe je via jouw Mijn Eigen Huis account. Daarna worden de woningen toegewezen op basis van enkele criteria. Wat de voorwaarden zijn lees je op de pagina Woning Kopen. Op maandag 16 mei is de uitslag van de toewijzing bekend en ontvangen alle kandidaten de uitslag in hun mailbox en Mijn Eigen Huis account.

image alt

Defintieve prijzen per woning en financiële check

Nu de start verkoop nadert vind je ook de definitieve prijzen bij de bouwnummers. Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check.

Plan een financiële check