12 augustus 2020

Niet vergeten: online start verkoop

Het is bijna zover! De online verkoop van de laatste 18 woningen in De Meander Noord start op woensdag 12 augustus om 15:00 uur. Alle documenten zijn vanaf die dag te bekijken en geef je jouw voorkeur(en) online door.

image alt

Meld je aan als belangstellende

Je ontvangt op woensdag 12 augustus rond 15:00 uur een bericht via email dat de verkoop is gestart en dat jij online jouw voorkeuren kunt doorgeven. Dat bericht ontvang je alleen als je eerder als belangstellende voor De Meander Noord fase 3 hebt aangemeld. In dat bericht staat een link naar een speciale pagina met een korte uitleg wat je moet doen om je voorkeuren door te geven.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account van Mijn Eigen Huis? Geen probleem! Laat je gegevens achter bij de woningen en maak nog snel een account aan. Je krijgt dan ook op 12 augustus een seintje dat je jouw voorkeuren kunt doorgeven.

Maak een account aan

Verkoopprocedure en toewijzing

29 juli '20

Als de online verkoop start heb je tot woensdag 19 augustus 17:00 uur de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op donderdag 20 augustus is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. 

Heb jij jezelf al eerder aangemeld als belangstellende voor De Meander Noord fase 2 en je bent nu ook in deze vervolgfase geïnteresseerd? Dan wordt bij de toewijzing rekening gehouden met die aanmelddatum.

Meer over de toewijzing
  Mijn Eigen Huis account
  Woningen