10 maart 2022

Niet vergeten: start verkoop Buurt 4

Het is bijna zover! De online verkoop van Buurt 4 start op donderdag 10 maart om 15:00 uur. Alle documenten zijn vanaf die dag te bekijken en geef je jouw voorkeur(en) online door. Bereid je alvast voor!

image alt

Online start verkoop

Je ontvangt op donderdag 10 maart rond 15:00 uur een bericht via email dat de verkoop is gestart en dat jij online jouw voorkeuren kunt doorgeven. Dat bericht ontvang je alleen als je als belangstellende van Buurt 4 hebt aangemeld. 

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account van Mijn Eigen Huis? Geen probleem! Laat je gegevens achter bij de woningen en maak nog snel een account aan. Je krijgt dan ook op 10 maart een bericht dat je jouw voorkeuren kunt doorgeven. Vergeet je ook jouw financiële check niet?

Financiële check geregeld?

Verkoopprocedure en toewijzing

2 maart '22

Als de online verkoop start heb je tot donderdag 17 maart 17:00 uur de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op vrijdag 18 maart is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. 

Meer over de toewijzing
  Mijn Eigen Huis account
  Woningen