Conceptimpressies van Kievitsbloem

13 april '21

De eerste schetsen van Kievitsbloem gaven al een redelijke indruk van deze nieuwste buurt in Markiezaten. Deze schetsen zijn nu verder uitgewerkt zodat ze een nog betere indruk geven. Het zijn nog concepten van de buitenkant van de woningen maar we konden niet wachten om ze al met je te delen. Ga kijken!

image alt

Wat wordt het een mooie buurt!

Alle 53 woningen zijn goed zichtbaar op de voorlopige impressies. Prachtige hoek- en rijwoningen, vrijstaande woningen, 2 onder 1 kapwoningen en wat dacht je van die woningen aan het water? Wat je ook zoekt in Kievitsbloem, er is volop keuze in woningtype, grootte en tuinligging. Welke woning pas bij jou? 

Woningaanbod

Maak een wensenlijst

Als binnenkort de verkoop start is het handig als je al voorbereid bent op het doorgeven van jouw voorkeurswoningen. Bekijk de woningen, let op kenmerken, ligging en waar jij jezelf straks ziet wonen. Plaats de woningen voor jezelf op een wensenlijst. Dat doe je bij het betreffende bouwnummer. Als dan later de verkoop start dan ben je maar een paar kliks van het doorgeven van jouw voorkeuren vandaan.

Welke woning voeg jij toe?
  Verkoopprocedure
Hier wonen? Woningen van Kievietsbloem