Concept plattegronden en bouwnummers Zuidrand fase 1

11 oktober '19

De voorlopige plattegronden van de 2 onder 1 kapwoningen van Zuidrand fase 1 zijn klaar! De bouwnummers hebben we ook alvast voor je bij het woningaanbod geplaatst. Kijk alvast hoe ze er uitzien! Je wilt natuurlijk ook weten waar welke woning komt in deze fase. Dat zie je op de kavelkaart. 

image alt

Bekijk de indeling

Natuurlijk wil je in je nieuwe huis weten hoe groot de keuken is, de slaapkamers en of die fijne bank past in je nieuwe woonkamer. We hebben de concept plattegronden voor je bij de woningen geplaatst. In Zuidrand fase 1 gaan begin 2020 de eerste 6 moderne 2 onder 1 kapwoningen in verkoop. Er zijn 2 types van deze nieuwbouwwoningen in de wijk De Meander. Zo heeft bijvoorbeeld de rechterwoning van de 2 onder 1 kapwoningen heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid van een dakterras aan de achterzijde en de linker woning heeft hem aan de voorzijde. 

Bekijk de plattegronden

Vind je huis op de kavelkaart

Nu je weet hoe de plattegronden van de 2 onder 1 kapwoningen eruit zien wil je vast ook weten hoe de verkaveling van de Zuidrand is. Vind jouw nieuw huis op de kavelkaart.

  Planning
  Bekijk de plattegronden