Complete keuken in De Zuidrand

28 februari '20

Koop je een woning in de Zuidrand dan zit er standaard een complete keuken bij. Bruynzeel Keukens is de keukenleverancier voor dit project. Zij laten in hun brochure graag de complete basis keuken zien en doen je een aanbieding als je net dat beetje meer wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om de keuken volledig aan te passen naar je eigen wensen.

image alt

De basisopstelling

De keuken die is samengesteld door Bruynzeel Keukens en heeft in de basis al een hoop keuze mogelijkheden. Zo is er te kiezen uit verschillende kleuren fronten en werkbladen. De apparatuur is van Pelgrim en bestaat uit een multifunctionele oven met magnetronfunctie, inductie kookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap en vaatwasser.

image alt

Eilandkeuken

Kies je een uitbouw aan de achterzijde van de woning dan heb je meteen de ruimte voor een eilandkeuken! De apparatuur is van Siemens en bestaat uit een multifunctionele oven met magnetronfunctie, powerinductie kookplaat, koel-vriescombinatie, eilandschouwkap en vaatwasser. Voor het quartsiet werkblad kies je uit 4 verschillende kleuren. Quartsiet is een combinatie van korrels natuursteen, bindend hars en pigment. De keukendeurtjes zijn er in 6 verschillende kleuren.

Jouw droomkeuken

Heb je andere wensen voor de opstelling of uitstraling van je keuken? Geen probleem! De adviseurs van Bruynzeel Keukens nemen je graag mee door hun showroom om zo jouw droomkeuken (voor een meerprijs) samen te stellen. Zij zijn gevestigd aan de Van Konijnenburgweg 25 in Bergen op Zoom.

  Bekijk de woningen
  Lees het laatste nieuws