Check je financiële situatie en krijg inzicht in jouw mogelijkheden

25 augustus '22

Wil je weten of er in het huidige aanbod van Markiezaten op financieel gebied een geschikte woning voor je bijzit? Laat de Rabobank onderzoeken wat jouw mogelijkheden zijn en haak (digitaal) aan bij een inloopavond.

image alt

Bekijk jouw mogelijkheden

De adviseurs van de Rabobank denken graag met je mee. Want wist je dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:

  • Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen;
  • Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;
  • Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen.
  • Ben je starter? Dan kun je een gedeelte van de woning aflossingsvrij financieren.

Laat je door een adviseur goed informeren wat jouw mogelijkheden zijn. We gaan graag met je in gesprek. Ook kun je zelf ter voorbereiding al een hypotheekberekening doen. 

Plan hier je financiële check

Inloopavond Rabobank

De Rabobank in  Bergen op Zoom wil een inloopavond te organiseren. Afhankelijk van de animo en wensen kan dit online (Teams) en/of via een fysieke bijeenkomst op locatie.

Om dit te kunnen organiseren vragen we je door te geven waar jouw voorkeur naar uitgaat. Later volgt dan een uitnodiging waar, wanneer en hoe laat. Geef jouw voorkeur voor een digitale of een fysieke bijeenkomst aan ons door.

Voorkeur doorgeven
  Financiële check
Wat komt jou goed uit? Inloopavond Rabobank