Bouwupdate Morgen Buurt 5 rijwoningen

15 september '23

Een belangrijke mijlpaal: de daken van alle woningen zijn voorzien van dakpannen en zonnepanelen én de laatste bergingen zijn geplaatst. Maar dat is nog niet alles, ook de stucadoor heeft hard gewerkt om de betonwanden in alle woningen behangklaar af te werken. Dit is een belangrijke stap voor de afwerking van het interieur. Wat betreft de binnenwanden, tot en met bouwnummer 67 zijn deze inmiddels in de woningen geplaatst, waardoor de contouren van de kamers steeds duidelijker zichtbaar worden.

Actuele werkzaamheden

De spuiter heeft tot en met bouwnummer 63 de betonnen plafonds voorzien van spuitwerk, wat een belangrijke bijdrage is aan de uitstraling van de ruimtes. Tevens is de aannemer druk bezig geweest met het egaliseren van de betonvloeren, zodat er gestart kan worden met het aanbrengen van de vloerbekleding. Ook zijn ze inmiddels begonnen met het leggen van de eerste PVC-vloeren.

nieuwbouw markiezaten de meander bergen op zoom

Bouwupdate september 2023

nieuwbouw markiezaten de meander bergen op zoom
nieuwbouw markiezaten de meander bergen op zoom

Foto's van de bouwplaats van Morgen Buurt 5, nieuwbouwplan Markiezaten in Bergen op Zoom! De aannemer heeft hard gewerkt en de bouw van de rijwoningen maakt goede vorderingen.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Markiezaten? Bekijk het woningaanbod