Bouwnummers Morgen Buurt 5 online

29 april '22

Heb jij belangstelling voor een nieuwbouwwoning in Morgen Buurt 5? We hebben de bouwnummers per woningtype gepubliceerd. Hierdoor kun je nog beter bepalen welke woning bij je past. Ga je voor een rijwoning, 2 onder 1 kapwoning of een vrijstaande woning?

Woningen vergelijken en de wensenlijst

Om je te helpen een keuze te maken kun je op een eenvoudige manier de kenmerken van de rijwoningen, de 2 onder 1 kapwoningen en de vrijstaande woningen vergelijken met elkaar. Het is heel simpel, vink bij het bouwnummeroverzicht de bouwnummers aan die je met elkaar wilt vergelijken, klik vervolgens op de knop 'Vergelijk woningen' of als je op je smartphone kijkt op 'Bekijk', en je krijgt een mooi overzicht. Handig toch?

Heb je jouw favoriete bouwnummers gevonden? Plaats ze dan via het 'hartje' op jouw wensenlijst. 

 

*De getoonde foto's bij het woningaanbod zijn van de modelwoning van MorgenWonen. Deze geven een indruk en kunnen voor Buurt 5 dus iets afwijken.

 

Naar het woningaanbod
image alt

Rijwoningen

Morgen Buurt 5 heeft 32 ‘MorgenWonen’-rijwoningen, in 4 woningrijen aan de oostkant van het plan. Het leuke aan deze woningen is dat ze behangklaar worden opgeleverd zodat je de wanden alleen nog maar hoeft te schilderen of te behangen. Zodat je de grote klussen kunt overslaan en direct kunt verhuizen! De 16 tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 105-124 m2 en een achtertuin op het westen. De woningen komen in 2 breedtematen ; 4.80 m en 5.40 m. De kleinere woningen hebben 2 slaapkamers en de keukenopstelling is recht terwijl.

Bekijk de woningen
image alt

MorgenWonen - 2 onder 1 kapwoningen

In Morgen Buurt 5 komen 42 fraaie 2 onder 1 kapwoningen die ‘woonklaar’ worden opgeleverd. Deze ‘MorgenWonen’-woningen worden compleet afgewerkt en behangklaar opgeleverd. Daarna hoef Je alleen nog je meubels neer te zetten en gordijnen op te hangen en je bent klaar! De tweekappers zijn er in diverse varianten, met verschillen in bijvoorbeeld woonoppervlakte, geveldetails, dakconstructie en zonligging van de tuin. Aan de voorzijde kijken sommige woningen uit op het groen, andere bieden uitzicht op het water, de achtertuinen grenzen aan andere tuinen. Parkeren doe je hier op eigen terrein!

De woningen komen in 2 breedtematen ; 5.40 m en 5.70 m. Getoonde plattegronden zijn van beide types.

Bekijk de woningen
image alt

Vrijstaande woningen

Lijkt een royale vrijstaande woning in De Meander jou iets? Wees er dan snel bij, er komen er namelijk slechts 6 beschikbaar in Buurt 5! Deze heerlijke woningen met dwarskap en aangebouwde berging hebben een woonoppervlakte van maar liefst 153-159 m2 en staan allemaal op een royaal perceel. De zonligging van de woningen varieert van noord tot zuid/zuidoost en west. Parkeren doe je hier uiteraard op eigen terrein. Wat een superfijne woning voor jou en jouw gezin!

De getoonde impressie is nog een referentiebeeld.

Bekijk de woningen

Binnenkort te verwachten

Binnenkort delen we nog meer informatie zoals de plattegronden en impressies van de vrijstaande woningen. De schetsbeelden maken dan plaats voor mooie impressiebeelden van de woningen. Ook leggen we precies uit wat MorgenWonen is, wat je kunt verwachten bij een fabrieksmatig geproduceerde woning en hoe het productie- en bouwproces verloopt. Maar ook wat de planning is.  Uiteraard volgen ook de prijzen per woning en hoe het verkoopproces verloopt. Genoeg informatie heb je nog tegoed. Naar verwachting start de verkoop nog voor de zomer. Hierover ook later meer duidelijkheid.