Morgen Buurt 5: binnenkort nieuw aanbod

6 april '22

We willen milieubewust leven, werken en recreëren in een duurzaam huis waar nieuwe technologieën bijdragen aan maximaal comfort en minimale kosten. Al deze woonwensen worden nu waar gemaakt met de rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen in Morgen Buurt 5. Energiezuinig, onderhoudsvrij en compleet afgewerkt. Liever een vrijstaande, traditioneel gebouwde woning? Ook dat kan in de nieuwste fase in De Meander.

image alt

Ligging Morgen Buurt 5

Morgen Buurt 5 ligt aan de oostkant van Buurt 4, tussen De Kreukel en de Markiezaatsweg die de wijk doorkruist. Er komen 3 blokken met in totaal 24 hoek- en rijwoningen aan de oostkant van de locatie. Aan de noordkant zie je 2 onder 1 kapwoningen, aan de westkant staan vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen en rondom groen in het midden van het plan staan ook nog eens vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Het totale aanbod bestaat 72 nieuwbouwwoningen.

image alt

Traditioneel of MorgenWonen?

Morgen Buurt 5 kent naast 6 traditioneel gebouwde vrijstaande woningen ook nog eens 66 woningen die volgens een innovatief en duurzaam woonconcept worden ontwikkeld; MorgenWonen. Deze woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant- en klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op de locatie is alleen een kwestie van monteren. Dat betekent een heel snel bouwproces maar ook dat je snel kunt wonen in een compleet afgewerkte woning. Het is alleen een kwestie van je meubels plaatsen. Vandaag de sleutel? Morgen wonen! Wil je wat langer wachten tot de oplevering? Dan kies je één van de 6 traditioneel gebouwde vrijstaande woningen. Ook die zijn duurzaam en energiezuinig!

image alt

Woonklare rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen

De rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen zijn zo compleet bij oplevering dat je meteen kunt verhuizen. Het zijn Morgen Woningen. Dat betekent ze woonklaar worden opgeleverd. Alle wanden op iedere verdieping worden wit gespoten, net als de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder tapijttegels en op de trappen vloerbedekking. Er is een compleet ingerichte badkamer en een moderne keuken met luxe apparatuur. Binnenkort vertellen we je meer!

Interesse

Momenteel werken wij aan de ontwerpen van de woningen en streven ernaar om de buitenkant van de woningen aan te sluiten bij Buurt 4. Wil jij een traditionele vrijstaande woning óf wil je snel verhuizen naar een energiezuinige en onderhoudsarme woning? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang een bericht als het aanbod online staat. Aanmelden voor deze fase kan pas als de woningen online staan en dat is binnenkort al!

Naar verwachting start de verkoop nog voor deze zomer!

  Planning
  Meer nieuws