De Meander Buurt 4

16 september '21

Dat nieuwbouwwijk De Meander nog lang niet klaar is wil zeggen dat je nog steeds kans hebt om in deze prachtige wijk in Bergen op Zoom te wonen. Goed om te horen toch? Binnenkort wordt De Meander Buurt 4 toegevoegd aan het woningaanbod.

20 september 2021

Aanmelden Buurt 4

Vanaf maandag 20 september om 15:00 uur staan de woningtypes live op de website en kun je je aanmelden als belangstellende voor De Meander Buurt 4. Deze aanmelddatum is één van de criteria bij de toewijzing als de verkoop is gestart. Héél belangrijk dus! Ben je geabonneerd op de nieuwsbrief van Markiezaten? Houd dan jouw mailbox in de gaten. Zo niet, meld je dan nog snel aan!

image alt

Diverse woningtypes

Buurt 4 bestaat net als de eerdere fases uit diverse woningtypes met variaties in dakconstructie en kleur gevelstenen. Er zijn in totaal 59 woningen die verdeeld zijn over hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen in 2 groottes en vrijstaande woningen. Een aantal woningen staat aan het water en je vindt er woningen om speelse hofjes. Een kindvriendelijke wijk met vooral heel veel groen. 

Verwachte start verkoop

Als alle voorbereidingen voor deze nieuwe fase volgens planning verlopen dan gaan naar verwachting de woningen in het 2e kwartaal van 2022 in verkoop. Via nieuwsbrieven word je automatisch op de hoogte gehouden. 

  Woning kopen
  Meer nieuws