Beschikbaar woningaanbod in Markiezaten

21 september '22

Wil jij graag wonen in Markiezaten in Bergen op Zoom, maar heb je nog geen energiezuinige woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er is namelijk nog aanbod in De Meander! Bekijk snel de beschikbare woningen, de belangrijkste kenmerken zoals grootte, ligging en prijzen. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen

Meerdere fases in Markiezaten zijn in verkoop en er zijn nog vrije bouwnummers beschikbaar! . Op de pagina woningen bekijk je de beschikbare woningen met alle kenmerken die erbij horen. 

  • Buurt 5: diverse woningtypes, zéér energiezuinig, woonklaar, snelle bouwtijd
  • Zuidrand fase 4: grote 2 onder 1 kapwoningen, vrij uitzicht, veel ruimte

Alle woningen hebben een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Wil je weten hoe een warmtepomp werkt of hoe zonnepanelen energie opwekken? Bekijk verderop 2 interessante animaties.

Heb je interesse? Vraag dan direct een optie aan bij de betreffende woning. Op werkdagen hoor je binnen 24 uur of je een optie op de woning hebt gekregen.

Bekijk het woningaanbod

Zonnepanelen en verwarming in jouw nieuwbouwwoning

In een nieuwbouwwoning woon je duurzaam. Zonder gasaansluiting, goed geïsoleerd en met zonnepanelen om elektriciteit op te wekken! Wat betekent dit voor jouw nieuwbouwwoning? In een aantal animatievideos leggen we het uit.

Zonnepanelen

De allernieuwste woningen zoals in Buurt 4, Buurt 5 en Zuidrand worden voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen worden ook wel PV-panelen genoemd. De panelen wekken duurzame energie op, uit de zon die er op schijnt. Bekijk de video en je weet precies hoe het werkt.

Luchtwarmtepomp

Het nieuwste woningen van de verschillende deelfases worden voorzien van een luchtwarmtepomp. Wat houdt dat in? We leggen het je uit in deze video!

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan gauw verder op de pagina Woning kopen . Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningen