Beschikbaar aanbod in Markiezaten

20 juli '22

Ben je op zoek naar een woning in Markiezaten of misschien heb je in het verleden interesse getoond in dit nieuwbouwplan maar greep je net mis en dacht je dat alle woningen toch al wel 'vergeven' waren? Dan is het toch eens goed om het aanbod nog eens te bekijken!

image alt

Buurt 4 - de bouw gaat starten

De Meander Buurt 4 bestaat uit 59 koopwoningen. Er zijn rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Rondom deze nieuwe buurt ligt water. Een groot aantal woningen heeft de achtertuin grenzend aan dat water, de overige woningen staan in hofjes. De architectuur is heel divers. Verschillende voorgevels, raamindeling in de gevel en kleur bakstenen zorgen voor een afwisselende wijk. Bijna alle woningen zijn verkocht en zelfs de start bouw is al aangekondigd. Heb jij interesse in een woning in dit deelplan? Er is nog aanbod! Kijk of er een huis bijstaat waar jij naar op zoek bent en vraag direct een optie aan!

Aanbod Buurt 4
image alt

Buurt 5 - Energiezuinig - snel wonen - Woongereed

Een heel bijzonder project is Morgen Buurt 5. Hier komen Morgen woningen. Dat wil zeggen dat ze in de fabriek van MorgenWonen worden geproduceerd en daarna gemonteerd worden op de bouwplaats. Hier wordt dan per dag 1 tot 2 woningen geplaatst. Daarna volgt de afwerking aan de binnenkant en worden de woningen woonklaar opgeleverd. Het grote voordeel van deze woningen is dat het proces van aankoop tot uiteindelijk de sleutel ontvangen een heel stuk korter is dan bij reguliere bouw. Bekijk het beschikbare aanbod en vraag direct een optie aan!

Productie en montage

Zuidrand fase 4 - prachtig uitzicht

Zuidrand fase 4 ligt aan de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom en bestaat uit 22 moderne 2 onder 1 kapwoningen. Strak vormgegeven en lekker veel ruimte! Stuk voor stuk prachtige woningen met 3 woonlagen, hoge ramen, lichte gevelkleur voorzien van mooie houten details en er is een plat dak. Bovendien is er optioneel heel veel mogelijk. Bijvoorbeeld een grote uitbouw aan de achterzijde op de begane grond of wat denk je van een dakterras? De zonnige achtertuin kijkt vrij uit op het achterliggende gebied met veel groen en water. Bekijk het actuele aanbod en vraag direct een optie aan.

Jouw financiële mogelijkheden

Wil je weten of je ondanks de rentestijging en hoge bouwkosten toch een nieuwbouwwoning kunt kopen? Wij willen je aanmoedigen om dit te onderzoeken. De adviseurs van Rabobank denken graag met je mee. Vraag geheel vrijblijvend dit inzicht.

Wist jij bijvoorbeeld dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:

  • Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen;
  • Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;
  • Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen.
  • Ben je starter? Dan kun je een gedeelte van de woning aflossingsvrij financieren. Laat je door een adviseur goed informeren wat jouw mogelijkheden zijn. We gaan graag met je in gesprek. Ook kun je zelf ter voorbereiding al een hypotheekberekening doen. 
Plan hier je financiële check
  MorgenWonen
  Actueel aanbod