sfeerbeeld keuken

Afwerking woningen in De Meander

21 april '17

Als je een nieuw huis gaat kopen, zijn de afwerking in én rondom je woning ook belangrijk. Voor de woningen in De Meander is daarom gekozen voor het aanbieden van een compleet pakket van mooie producten. Zo weet je dat je bij oplevering gelijk een compleet huis hebt! Vind je het juist leuk om zelf in je badkamer of keuken te klussen? Dat kan natuurlijk ook. 

Keuken

In elke woning komt een complete keuken van Bruynzeel. Je kookt straks op een gasfornuis, waarboven een moderne afzuigkap hangt. De keuken krijgt een multiplex of kunststof werkblad. Standaard komt er in iedere woning een vaatwasser, koelkast met geïntegreerd vriesgedeelte én een (combi) magnetron. In de 2-onder-1-kap woningen zijn deze apparaten van het merk Siemens. In de hoek- en rijwoningen zijn deze van het merk Pelgrim.

Sanitair en tegels

De tegels van de woningen zijn van het bekende merk Mosa en de kranen in toilet en badkamer zijn van Grohe. Alle woningen krijgen sanitair van het merk Villeroy & Boch. Meer informatie over de afwerking van badkamer en toilet per woningtype vind je hieronder.

Energielabel A

Op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid scoren deze nieuwe woningen goed. De woning hebben allemaal het energielabel A. Hoger kan niet!
Alle huizen krijgen vloerverwarming op de begane grond. Nooit meer koude voeten dus!
De hoek- en rijwoningen krijgen standaard zonnepanelen op het dak. Zo wek je zelf al de nodige energie op. 
En je elektrische fiets of auto kun je eventueel in de berging achter in je tuin of in je garage opladen aan het elektriciteitsnet. Wel zo handig!

Groen

Buiten de woningen wordt veel aandacht besteed het openbaar gebied en groenZo wordt aan de voorkant van de woningen een haagje van beuken of buxus aangeplant. En een aantal woningen krijgen standaard een hekwerk begroeid met hedera in de achter- of zijtuin. Zo ziet het er gelijk "groen" en netjes uit. En het is natuurlijk helemaal fijn dat je dit zelf na oplevering van je woning niet meer hoeft te regelen.

In de straat is naast het parkeren ook ruimte voor openbaar groen met verschillende bomen en struiken.

  Heb je vragen?
  Meer over de woningen?