Tussenwoning

€ 375.000 - € 405.000 v.o.n. Alleen 6 huizen beschikbaar

Omschrijving

De wijk De Meander in Markiezaten groeit verder! Momenteel is de eerste fase van Buurt 5 in verkoop met in totaal 37 woningen ten oosten van Meander Buurt 4. Hier komen o.a. 7 ‘MorgenWonen’-tussenwoningen, in 2 woningrijen aan de oostkant van het plan. Het leuke aan deze hoekwoningen is dat ze woonklaar worden opgeleverd zodat je de wanden alleen nog maar hoeft te schilderen of te behangen. En dan kun je snel verhuizen! De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 119 m2 en een achtertuin op het westen.

Alleen 6 huizen beschikbaar

Tussenwoning

€ 375.000 - € 405.000
ca. 105 - 124 m2
4 kamers
warmtepomp
Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Energiezuinig huis

Met goede isolatie van je huis is een enorme energiebesparing te realiseren. Uiteraard is jouw nieuwbouwhuis al meteen goed geïsoleerd. En zelfs al voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp voor de verwarming van je huis en warm water. 

image alt

Duurzame voordelen van nieuwbouw

De gas- en energieprijzen stijgen hard in 2022. Iedereen merkt het in de portemonnee. Het kopen van een nieuwbouwwoning biedt daarom, zéker in deze tijd, veel voordelen. Want in vergelijking met bestaande bouw heeft een nieuwbouwwoning standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Lees wat de voordelen zijn!

Alternatief aanbod