2 onder 1 kapwoning #017

ca. € 455.000 v.o.n. In voorbereiding

Omschrijving

Hoe fijn is een nieuwbouwhuis als bouwnummer 017 voor jou en je gezin? Weinig tot geen onderhoud, lekker geïsoleerd en met een tuin precies groot genoeg voor een gezellige barbecue met vrienden of familie. Dat klinkt goed!


Bouwnummer 017 is de rechterhelft van de 2 onder 1 kapwoning en staat tegenover de oude boerderij die midden in het plan blijft staan. Uitgevoerd in rode bakstenen, gedetailleerd metselwerk en een aangebouwde stenen berging.

In voorbereiding

2 onder 1 kapwoning #017

ca. € 455.000
ca. 145 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
ca. 104 m2Tuin
Noord, West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Buurt 4 hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst! 

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

brochure-img

Alternatief aanbod