Wijken in Markiezaten

De Markiezaten bestaat uit verschillende wijken, waaronder De Meander en De Wal. Wijken met ieder een eigen woonsfeer en identiteit. Welke wijk past het beste bij jou?

De Meander - Wonen rondom water

De straatnamen in de wijk De Meander refereren aan het water met namen als Kokkel, Strandgaper en Kreukel. Ruim 100 gezinnen wonen al in deze wijk midden in De Markiezaten. Er staan hier voornamelijk rij- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. De straten zijn hier niet recht, maar lopen wat gebogen. En er is veel ruimte om te spelen.

Meer over De Meander

De Wal – Nieuwbouw in jaren 30 stijl

De Wal is een gezellig, kleinschalig buurtje aan de oostkant van De Markiezaten. Vanaf hier kijk je uit over natuurgebied Dal van de Molenbeek. Aan de andere kant sluit de wijk aan op de bestaande Zeeheldenbuurt van Bergen op Zoom met voorzieningen zoals een basisschool. Je woont hier dus nieuw in een wijk die al wat langer bestaat. In de Merijntje Gijzenlaan staan ruime vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen in een traditionele architectuur. De nieuwe supermarkt is binnen 2 minuten te voet bereikbaar. In de Wal zijn alle woningen verkocht en er komt hier geen nieuwbouwaanbod meer.

 

Bekijk de Wal
Nieuwbouwproject Markiezaten De Wal
Nieuwbouwproject Markiezaten De Wal
Meer over deze woonwijk? Alles over de Markiezaten
Ook wonen rondom water? Bekijk project De Meander