Bereikbaarheid De Markiezaten

Of je elke dag met de trein naar je werk gaat of liever de auto pakt, vanuit Markiezaten ben je zo onderweg naar je bestemming. Het station ligt op een paar fietsminuten afstand. Met de auto zit je zo op de snelweg richting grote steden. Een vrijdagmiddagborrel of een hapje eten in het centrum van Bergen op Zoom? Pak de fiets, met een kwartiertje doortrappen ben je er zo!

image alt

Spring maar achterop

De fiets is het ideale vervoermiddel binnen de wijk. Je fietst zo met je kinderen naar de speeltuin, het sportpark of het voetbalveld. Met 5 minuten fietsen sta je bij de supermarkt, huisarts en de dierenkliniek. En wat denk je van een middagje fietsen in de nabij gelegen natuur?

image alt

Met de auto

De ligging van De Markiezaten is ideaal. Via de Markiezaatsweg ben je met de auto al heel snel een heel eind op weg. Je bent zo op de snelwegen A4 en A58 richting Roosendaal, Middelburg en Antwerpen. Binnen een half uur rijd je in grote steden zoals Breda en Rotterdam.

image alt

Openbaar vervoer

Bergen op Zoom heeft een eigen station en in sneltreinvaart rijd je in de richting van Rotterdam, Vlissingen en Amsterdam. Rondom De Markiezaten zijn diverse bushalte die jou naar het treinstation brengen of naar het centrum.

Stad en natuur dichtbij Bekijk de ligging
Wat is er te doen in de omgeving? Bekijk alle voorzieningen