Hoe werkt zo'n online verkoop?

7 april '17

Je kunt tegenwoordig alles online vinden, dus waarom niet de complete verkoopinformatie van een nieuwe woning? Op het moment dat de verkoop start van zowel de nieuwe woningen in De Wal als in De Meander zetten wij daarom alle stukken over die woningen online. Zo kun je makkelijk alles bekijken wanneer jou dat uitkomt.

Alles is online te vinden

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een nieuwsbrief per email. Je moet tegen die tijd wel een account hebben aangemaakt in de Mijn Eigen Huis omgeving en je belangstelling voor deze woningen hebben aangegeven.

In die nieuwsbrief staat een link naar een speciale verkooppagina. Hier vind je alle stukken die je nodig hebt om een volledig beeld te krijgen van de woningen. Al deze informatie is te downloaden op de website. Denk hierbij aan de brochure, prijslijst, meer-/ minderwerklijst, de afwerking van de woningen, maar ook de koopovereenkomst. Je kunt deze stukken dus thuis vanaf de bank bekijken wanneer jou dat uitkomt.

Voorkeuren doorgeven met je eigen account

Nadat je de stukken hebt doorgenomen, kun je online je voorkeur voor je favoriete woning(en) doorgeven via de Mijn Eigen Huis omgeving. Nadat je ingelogd bent, hoef je alleen nog maar je 5 meest favoriete bouwnummers op te geven. Gegevens over jezelf die je eerder hebt aangegeven staan al ingevuld. Je hoeft dus alleen de ontbrekende gegevens nog maar aan te vullen. Handig hè? En het scheelt je weer een wandeling naar de brievenbus of makelaar om een formuliertje in te leveren.

Je voorkeuren kun je doorgeven tot aan de zogenaamde sluitingsdatum. Dit is de uiterste datum waarop alle inschrijvingen van belangstellenden bij ons binnen moeten zijn. Welke datum dat precies is, hoor je zodra de verkoop start.

Wie is de makelaar ?

Nadat de toewijzing van de woningen is gedaan, krijg je bericht. Helmig makelaardij uit Halsteren en Van Opstal Grosfeld uit Bergen op Zoom voeren dan de verkoopgesprekken met de kandidaten. Mocht je vooruitlopend hierop al willen weten wat je huidige woning waard is? Dan kun je nu al bij hen terecht voor een vrijblijvend advies.

  Meer over de wijken in De Markiezaten?
  Maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan