Morgen Buurt 5 fase 1b: enkele bouwnummers in prijs verlaagd

8 november '22

De bouwnummers 56 t/m 61 van Morgen Buurt 5 fase 1b werden in eerste instantie standaard met uitbouw aangeboden. Er is meer interesse in deze woningen zonder uitbouw, daarom hebben wij besloten de uitbouw te laten vervallen met als gevolg dat de prijzen van deze woningen zijn verlaagd. Bekijk de aangepaste prijzen, plattegronden en kenmerken bij het woningaanbod.

Vraag direct een optie aan

Bekijk bij het woningaanbod de beschikbaarheid van Morgen Buurt 5 - fase 1b. Is jouw droomwoning momenteel vrij? Vraag dan direct een optie aan. Op werkdagen hoor je binnen 48 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

Bekijk woningaanbod
image alt

Nu mét NHG-garantie

Doordat de prijzen van de bouwnummers 56 t/m 61 zijn verlaagd, komen deze onder de NHG-grens uit waardoor je rentekorting kunt krijgen op je hypotheek. Met NHG, ook wel Nationale Hypotheek Garantie genoemd, geef je jouw geldverstrekker de garantie dat je schuld wordt terugbetaald bij een verandering in de leefsituatie. Wanneer je bijvoorbeeld door overlijden, het verlies van je baan of een scheiding de kosten niet meer kunt dragen, helpt NHG. In ruil voor deze zekerheid geeft de geldverstrekker je een rentekorting op de hypotheek. Dit voordeel kan oplopen tot 0,5%.

Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Markiezaten? Bekijk woningaanbod