Planning van de Meander

De Meander is een wijk waar het goed wonen is. En jij hebt de mogelijkheid om hier óók te gaan wonen, want het is nog lang niet klaar. Gefaseerd en op meerdere locaties in de wijk worden woningen aangeboden. Meer over de planning van De Meander.

image alt

De Meander Buurt 4 - in voorbereiding

Buurt 4 is de nieuwste uitbreiding in De Meander. Met in totaal 59 koopwoningen is het flinke uitbreiding in voorbereiding. De woningen zijn vergelijkbaar met de diverse woningtypes van de vorige deelfase; De Kievitsbloem - Buurt 3. Ook in Buurt 4 is er ruimte voor wonen water en er zijn diverse woningtypes. Het grootste deel van het nieuwe aanbod bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen. Verder zijn er 4 vrijstaande woningen en ook is er gedacht aan hoek- en rijwoningen. Aanmelden voor deze fase kan bij het woningaanbod. Naar verwachting start de verkoop in het 1e kwartaal van 2022. 

Aanmelden gestart
image alt

Buurt 3 - De Kievitsbloem - verkocht

De Kievitsbloem bestaat uit in totaal 53 woningen. Er zijn rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen in meerdere groottes, vrijstaande woningen en waterwoningen. De verkoop van alle 53  woningen is gestart op 6 mei 2021 en inmiddels zijn alle woningen verkocht. De aannemer start naar verwachting eind januari 2022 met de bouw!

Actueel aanbod
image alt

De Zuidrand - verkocht

De Zuidrand ligt langs de Markiezaatsweg en bestaat uit 14 moderne 2 onder 1 kapwoningen verdeeld over 2 fases. De fase met 6 woningen  is op 30 maart 2020 in verkoop gegaan en fase 1 met  8 woningen volgde op 11 mei 2020. De bouw van deze 2 fases is in volle gang! De belangstelling voor deze prachtige woningen was groot en dat betekende een vervolg met nog eens 24 identieke woningen. Deze woningen van Fase 3 zijn in verkoop gegaan op 1 april 2021 en in juni 2021 tekende de laatste koper de overeenkomst. De bouw start rond oktober 2021. 

Woningen
image alt

De Meander Noord - verkocht

De Meander Noord is aangeboden in 2 fases. De eerste bestond uit 26 woningen. Allemaal 2 onder 1 kapwoningen waarvan er 6 met de achtertuin grenzend aan water en de overige staan om een groen hof. Ook de 2e fase bleek enorm populair; ook hier zijn alle 18 woningen verkocht. De bouw is gestart. Toch in de buurt wonen? Bekijk het aanbod in de Meander.

Woningaanbod

Op de hoogte blijven?

Abonneer je op de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden over de nieuwe woningen in de Meander. Je ontvangt van ons dan per email informatie over de voortgang van de ontwikkeling, maar ook over de afwerking van de woningen, de verkoopprocedure en wanneer de verkoop van een fase start.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Interesse in De Meander? Lees er meer over