Wonen in De Meander

Markiezaat De Meander is ruim opgezet met woningen in een aansprekende architectuur. Er is veel aandacht voor groen en speelplekken voor kinderen, dus kindvriendelijk en veilig. Klimmen in een touwbrug of rustig vissen met een zelfgemaakte hengel bij het water. Een basisschool om de hoek. Vriendjes wonen altijd vlakbij! 

Straatnamen refereren aan water

De straatnamen in de wijk De Meander refereren aan het water met namen als Kokkel, Strandgaper en Kreukel. Ruim 100 gezinnen wonen al in deze wijk midden in De Markiezaten. Er staan hier voornamelijk rij- en hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. De straten zijn hier niet recht, maar lopen wat gebogen.

image alt

De Meander

Door de centrale ligging is zowel het bruisend hart van Bergen op Zoom als de natuur altijd dichtbij. Zo kun je naar hartelust genieten van stedelijk gemak en landelijke ruimte en rust. Zijn dit de woonwensen die je hebt? Dan is De Meander misschien wel jouw ideale wijk. Er staan hier veel verschillende typen rij- en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De Meander bestaat uit meerdere buurtjes.

Actueel aanbod
image alt

De Zuidrand

Onderdeel van De Meander is De Zuidrand. De naam geeft het al aan, aan de zuidrand van De Meander vind je meerdere deelplannen langs de Markiezaatsweg. De strakke architectuur wijkt af van de overige deelfases in De Meander. Moderne woningen met aandacht voor details in raampartijen en gevels. Alle woningen hebben de achtertuin op het zuiden en een open zicht naar het achterliggend gebied. 

Aanbod
image alt

MorgenWonen - duurzaam en woonklaar opgeleverd

Comfortabel en duurzaam wonen doe je in Morgen Buurt 5. De woningen worden ontwikkeld volgens een innovatief en duurzaam woningbouwconcept. Uniek is de industriële wijze waarop de woningen tot stand komen: de woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant en- klare bouwdelen die in de fabriek worden geproduceerd. De bouw op locatie is alleen nog een kwestie van monteren. De woning wordt in één dag compleet wind- en waterdicht op de bouwlocatie gemonteerd, waarna de afbouw van de woning kan beginnen. Alle woningen worden ook nog eens woonklaar opgeleverd met vloerafwerking en behangklare wandafwerking, alles om jouw woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken. 

Actueel woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden? Bekijk het woningaanbod